Τι είναι On page seo;

On page seo

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η κατοχή μιας ιστοσελίδας δεν αρκεί για να προσελκύσει πιθανούς πελάτες. Είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να διασφαλίσετε ότι κατατάσσεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και οδηγεί στην επισκεψιμότητα. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι στρατηγικές SEO On-Page.

Το On-Page SEO είναι η πρακτική της βελτιστοποίησης μεμονωμένων ιστοσελίδων για τη βελτίωση της κατάταξής τους και την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας. Περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση περιεχομένου, εικόνων, πηγαίου κώδικα HTML και άλλων στοιχείων σε έναν ιστότοπο.

Χρησιμοποιώντας στρατηγικές On-Page SEO, μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο ορατό και προσβάσιμο στους ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης, κάτι που, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη επισκεψιμότητα ιστότοπου και αυξημένα έσοδα. Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκλειδώσουμε το μυστικό της υψηλής επισκεψιμότητας ιστότοπου με στρατηγικές SEO On-Page και θα εξερευνήσουμε μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα. Λοιπόν, ας βουτήξουμε και ανακαλύψουμε πώς να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το SEO και να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Τι είναι On page seo; – Κατανόηση της σημασίας του On-Page SEO

Το On-Page SEO είναι μια ουσιαστική πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την προβολή του ιστότοπού τους και την οργανική κατάταξη αναζήτησης. Επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση μεμονωμένων ιστοσελίδων για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να τις καταστήσει πιο προσιτές στους ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης. Βελτιστοποιώντας τις ιστοσελίδες σας, μπορείτε να αυξήσετε τη συνάφεια και την ποιότητα του περιεχομένου σας, το οποίο, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το On-Page SEO είναι τόσο σημαντικό είναι ότι βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τι είναι ο ιστότοπός σας. Βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας, μπορείτε να παρέχετε στις μηχανές αναζήτησης σχετικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό σας, διευκολύνοντάς τους να ευρετηριάσουν τις σελίδες σας και να τις ταξινομήσουν ανάλογα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα έσοδα και αναγνωρισιμότητα επωνυμίας.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το On-Page SEO είναι απαραίτητο είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Βελτιστοποιώντας τις ιστοσελίδες σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι φορτώνονται γρήγορα, είναι εύκολες στην πλοήγηση και ότι έχουν σχετικό και ελκυστικό περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ποσοστών εγκατάλειψης και στη διατήρηση των επισκεπτών στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, αυξάνοντας την πιθανότητα μετατροπής.

 

Τι είναι On page seo; – Έρευνα λέξεων-κλειδιών για το On-Page SEO

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι ουσιαστικό μέρος του On-Page SEO. Περιλαμβάνει τον εντοπισμό των λέξεων-κλειδιών που αναζητά το κοινό-στόχο σας και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας ώστε να περιλαμβάνει αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας, μπορείτε να αυξήσετε τη συνάφειά του με τις μηχανές αναζήτησης και να βελτιώσετε την κατάταξή του στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP).

 

Το πρώτο βήμα στην έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι να προσδιορίσετε τις κύριες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Αυτές είναι οι λέξεις ή οι φράσεις που είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν οι δυνητικοί πελάτες σας όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες όπως τα δικά σας. Αφού προσδιορίσετε τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Google Keyword Planner, το SEMrush ή το Ahrefs για να βρείτε σχετικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενό σας.

 

Όταν βελτιστοποιείτε το περιεχόμενό σας για λέξεις-κλειδιά, είναι σημαντικό να τις χρησιμοποιείτε στρατηγικά. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση λέξεων-κλειδιών, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γέμιση λέξεων-κλειδιών, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάταξή σας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά φυσικά στο περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, των υποτίτλων και του κειμένου του σώματος. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς, οι οποίες είναι πιο συγκεκριμένες και στοχευμένες, για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας κατάταξης για σχετικά ερωτήματα αναζήτησης.

 

Τι είναι On page seo; – Τεχνικές βελτιστοποίησης στη σελίδα

Οι τεχνικές βελτιστοποίησης στη σελίδα είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των μεμονωμένων ιστοσελίδων στον ιστότοπό σας. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες τεχνικές βελτιστοποίησης On-Page που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα:

 

 

 1. Ετικέτες τίτλου:

Οι ετικέτες τίτλου είναι τα στοιχεία HTML που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό του τίτλου μιας ιστοσελίδας. Εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης ως η επικεφαλίδα με δυνατότητα κλικ και παρέχουν στους χρήστες μια σύντομη περίληψη του θέματος της σελίδας. Οι ετικέτες τίτλου πρέπει να είναι περιγραφικές, συνοπτικές και να περιέχουν τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας.

 1. Μετα-περιγραφές:

Οι μεταπεριγραφές είναι τα στοιχεία HTML που χρησιμοποιούνται για να παρέχουν μια σύντομη περίληψη του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας. Εμφανίζονται κάτω από την ετικέτα τίτλου στα αποτελέσματα αναζήτησης και μπορούν να επηρεάσουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Οι μετα-περιγραφές πρέπει να είναι συνοπτικές και συναρπαστικές, να περιέχουν τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας και μια παρότρυνση για δράση, αν είναι δυνατόν.

 

 

 1. Ετικέτες κεφαλίδας:

Οι ετικέτες κεφαλίδας (H1, H2, H3, κ.λπ.) είναι τα στοιχεία HTML που χρησιμοποιούνται για τη δομή του περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα. Βοηθούν στην οργάνωση του περιεχομένου και διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν την ιεραρχία των πληροφοριών στη σελίδα. Χρησιμοποιήστε ετικέτες κεφαλίδας για να χωρίσετε το περιεχόμενό σας σε ενότητες και βεβαιωθείτε ότι οι κύριες λέξεις-κλειδιά σας περιλαμβάνονται σε τουλάχιστον μία ετικέτα κεφαλίδας.

 

 

 1. Δομή URL:

Η δομή της διεύθυνσης URL είναι ο τρόπος με τον οποίο οι διευθύνσεις URL οργανώνονται και εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Μια καλά δομημένη διεύθυνση URL μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το θέμα της σελίδας. Χρησιμοποιήστε περιγραφικές λέξεις-κλειδιά στις διευθύνσεις URL σας, διαχωρίστε τις λέξεις με παύλες και αποφύγετε τη χρήση περιττών χαρακτήρων ή αριθμών.

 

 

 1. Βελτιστοποίηση περιεχομένου:

Η βελτιστοποίηση περιεχομένου περιλαμβάνει τη δημιουργία υψηλής ποιότητας, σχετικού και ελκυστικού περιεχομένου που είναι βελτιστοποιημένο για τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Χρησιμοποιήστε τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας στρατηγικά στο περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, των υπότιτλων και του κυρίως κειμένου. Αποφύγετε τη γέμιση λέξεων-κλειδιών και επικεντρωθείτε στη δημιουργία περιεχομένου που παρέχει αξία στο κοινό σας.

 

 

Τι είναι On page seo; – Συμβουλές για τη σύνταξη περιεχομένου φιλικού προς το SEO

Η σύνταξη περιεχομένου φιλικού προς το SEO είναι απαραίτητη για το On-Page SEO. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης:

 1. Εστίαση στην ποιότητα:

Εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας που παρέχει αξία στο κοινό σας. Χρησιμοποιήστε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας, αλλά μην θυσιάσετε την ποιότητα του περιεχομένου σας για χάρη του SEO.

 

 

 1. Χρησιμοποιήστε σχετικές λέξεις-κλειδιά:

Χρησιμοποιήστε σχετικές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και το κοινό-στόχο σας. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας κατάταξης για συγκεκριμένα ερωτήματα αναζήτησης.

 

 

 1. Δομήστε το περιεχόμενό σας:

Χρησιμοποιήστε ετικέτες κεφαλίδας (H1, H2, H3, κ.λπ.) για να δομήσετε το περιεχόμενό σας σε ενότητες. Χρησιμοποιήστε περιγραφικούς υπότιτλους που περιέχουν τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν την ιεραρχία των πληροφοριών στη σελίδα.

 

 

 1. Χρησιμοποιήστε την εσωτερική σύνδεση:

Χρησιμοποιήστε εσωτερική σύνδεση για σύνδεση σε άλλες σχετικές σελίδες στον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και να παρέχει στις μηχανές αναζήτησης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό σας.

 

 

 1. Βελτιστοποίηση εικόνων:

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες συμπιέζοντας το μέγεθος του αρχείου τους, χρησιμοποιώντας περιγραφικά ονόματα αρχείων και συμπεριλαμβάνοντας εναλλακτικό κείμενο που περιέχει τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας.

 

 

Τι είναι On page seo; – Σημασία των ετικετών τίτλου, των μετα-περιγραφών και των ετικετών κεφαλίδων

Οι ετικέτες τίτλου, οι μετα-περιγραφές και οι ετικέτες κεφαλίδας είναι βασικά στοιχεία του On-Page SEO. Βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο του περιεχομένου σας και παρέχουν στους χρήστες μια σύντομη περίληψη του περιεχομένου σας. Να γιατί αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά:

 

 

 1. Ετικέτες τίτλου: Οι ετικέτες τίτλου είναι σημαντικές επειδή παρέχουν στους χρήστες μια σύντομη περίληψη του θέματος της σελίδας σας. Εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης ως η επικεφαλίδα με δυνατότητα κλικ και οι χρήστες τα χρησιμοποιούν για να καθορίσουν εάν θα κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας ή όχι.

 

 

 1. Μετα-περιγραφές: Οι μετα-περιγραφές είναι σημαντικές επειδή παρέχουν στους χρήστες μια σύντομη περίληψη του περιεχομένου της σελίδας σας. Εμφανίζονται κάτω από την ετικέτα τίτλου στα αποτελέσματα αναζήτησης και μπορούν να επηρεάσουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

 

 

 1. Ετικέτες κεφαλίδας: Οι ετικέτες κεφαλίδας είναι σημαντικές επειδή βοηθούν στην οργάνωση του περιεχομένου στη σελίδα σας και διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν την ιεραρχία των πληροφοριών. Χρησιμοποιήστε ετικέτες κεφαλίδας για να χωρίσετε το περιεχόμενό σας σε ενότητες και να συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας σε τουλάχιστον μία ετικέτα κεφαλίδας.

 

Τι είναι On page seo; – Βελτιστοποίηση εικόνας για On-Page SEO

 

Η βελτιστοποίηση εικόνας είναι ουσιαστικό μέρος του On-Page SEO. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας για τις μηχανές αναζήτησης:

 

 1. Συμπίεση μεγέθους εικόνας:

Συμπιέστε τις εικόνες σας για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου τους και να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας. Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Adobe Photoshop ή ηλεκτρονικά εργαλεία όπως το TinyPNG για να συμπιέσετε τις εικόνες σας.

 

 1. Χρησιμοποιήστε περιγραφικά ονόματα αρχείων:

Χρησιμοποιήστε περιγραφικά ονόματα αρχείων που περιέχουν τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Αποφύγετε τη χρήση γενικών ονομάτων αρχείων όπως “image1.jpg” ή “photo.jpg”.

 

 1. Χρησιμοποιήστε εναλλακτικό κείμενο:

Χρησιμοποιήστε εναλλακτικό κείμενο για να περιγράψετε τις εικόνες σας και συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Το εναλλακτικό κείμενο βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το θέμα των εικόνων σας και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κατάταξής σας.

 

 

 1. Χρησιμοποιήστε λεζάντες εικόνας:

Χρησιμοποιήστε λεζάντες εικόνων για να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις εικόνες σας. Συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά-στόχους στους υπότιτλους σας για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας κατάταξης για σχετικά ερωτήματα αναζήτησης.

 

 

Σημασία της εσωτερικής σύνδεσης

Η εσωτερική σύνδεση είναι ουσιαστικό μέρος του On-Page SEO. Περιλαμβάνει σύνδεση με άλλες σχετικές σελίδες στον ιστότοπό σας για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και την παροχή στις μηχανές αναζήτησης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό σας. Να γιατί η εσωτερική σύνδεση είναι σημαντική:

 

 1. Βελτιώνει την εμπειρία χρήστη:

Η εσωτερική σύνδεση βελτιώνει την εμπειρία χρήστη παρέχοντας στους χρήστες πρόσθετες σχετικές πληροφορίες. Τους βοηθά να πλοηγηθούν στον ιστότοπό σας και να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

 1. Βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενό σας:

Η εσωτερική σύνδεση βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν την ιεραρχία των πληροφοριών στον ιστότοπό σας. Τους παρέχει πρόσθετο πλαίσιο σχετικά με το περιεχόμενό σας και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάταξής σας.

 1. Μειώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης:

Η εσωτερική σύνδεση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ποσοστών εγκατάλειψης παρέχοντας στους χρήστες πρόσθετες σχετικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να τα κρατήσει στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να αυξήσει την πιθανότητα μετατροπής.

 

Τι είναι On page seo; – Εργαλεία SEO στη σελίδα προς χρήση

Υπάρχουν πολλά εργαλεία SEO On-Page που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία:

 

 1. Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google:

Το Google Keyword Planner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε σχετικές λέξεις-κλειδιά για το περιεχόμενό σας. Σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον όγκο αναζητήσεων, τον ανταγωνισμό και άλλες σχετικές μετρήσεις.

 

 

 1. SEMrush:

Το SEMrush είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο SEO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας, να βρείτε σχετικές λέξεις-κλειδιά και να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση.

 

 1. Ahrefs:

Το Ahrefs είναι ένα ισχυρό εργαλείο SEO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε το προφίλ backlink του ιστότοπού σας, να βρείτε σχετικές λέξεις-κλειδιά και να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση.

 

 1. Yoast SEO:

Το Yoast SEO είναι μια προσθήκη WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε το On-Page SEO σας. Σας παρέχει προτάσεις σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση του περιεχομένου σας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης των ετικετών τίτλων, των μετα-περιγραφών και των ετικετών κεφαλίδων.

 

 

Τι είναι On page seo; – Συνήθη λάθη SEO στη σελίδα που πρέπει να αποφύγετε

Η αποφυγή κοινών λαθών SEO στη σελίδα είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που πρέπει να αποφύγετε:

 

 

 1. Γέμισμα λέξεων-κλειδιών:

Το γέμισμα λέξεων-κλειδιών περιλαμβάνει την υπερβολική χρήση λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάταξή σας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά σας στρατηγικά και εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

 

 1. Διπλότυπο περιεχόμενο:

Το διπλότυπο περιεχόμενο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάταξή σας. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι μοναδικό και πρωτότυπο και αποφύγετε την αντιγραφή περιεχομένου από άλλους ιστότοπους.

 

 1. Ακατάλληλη δομή διεύθυνσης URL:

Μια ατημέλητη δομή διεύθυνσης URL μπορεί να δυσκολέψει τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν τι είναι η σελίδα σας. Βεβαιωθείτε ότι οι διευθύνσεις URL σας είναι καλά δομημένες και περιέχουν σχετικές λέξεις-κλειδιά.

 

 

 1. Παράβλεψη της βελτιστοποίησης για κινητά:

Η βελτιστοποίηση για κινητά είναι απαραίτητη στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές και παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Τι είναι On page seo;

Το On-Page SEO είναι μια ουσιαστική πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την προβολή του ιστότοπού τους και την οργανική κατάταξη αναζήτησης. Βελτιστοποιώντας τις ιστοσελίδες σας, μπορείτε να αυξήσετε τη συνάφεια και την ποιότητα του περιεχομένου σας, το οποίο, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo.

Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές και τις τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να βελτιώσετε το On-Page SEO και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε να αποφύγετε τα κοινά λάθη On-Page SEO και να χρησιμοποιείτε εργαλεία SEO On-Page για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας. Με λίγη προσπάθεια και υπομονή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το μυστικό για υψηλή επισκεψιμότητα ιστότοπου με στρατηγικές On-Page SEO.

Για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του site, χρησιμοποιούμε cookies.